Els valencians i valencianes immunitzats comptaran amb un justificant vacunal

El document, que es podrà descarregar, informarà sobre el fabricant de la vacuna, les dosis i el lot específic al qual pertany el vaccí.

Un home rep la dosi de la vacuna contra la Covid-19
Un home rep la dosi de la vacuna contra la Covid-19 / Conselleria de Sanitat

Les persones vacunades contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana comptaran amb un justificant vacunal, on s’indicarà el fabricant de la vacuna que han rebut, les dosis i el lot específic que se’ls ha administrat. 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat en la pàgina web un apartat sobre vacunació Covid-19, des d’on cada ciutadà vacunat podrà descarregar aquest document informatiu. 

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que “la pàgina web de Sanitat permetrà a partir d'ara que els valencians i les valencianes puguen descarregar-se un justificant de la seua vacunació contra la Covid-19”.

A més, ha afegit que “mitjançant aquest senzill tràmit, la persona que ha sigut vacunada contra el coronavirus a la Comunitat Valenciana, podrà saber el tipus de vacuna que se li ha administrat, cada dosi i el lot al qual pertany. És un justificant de caràcter purament informatiu per a la ciutadania”.

Per a això, les persones que es vulguen descarregar el justificant vacunal han d'accedir a l'apartat de vacunació Covid-19 de la pàgina web. Una vegada s'hi accedeix, el sistema li demanarà que introduïsca el número de la targeta SIP, la data de naixement i la data d'emissió de la targeta SIP.

Posteriorment, l'usuari rebrà en el telèfon mòbil un codi de seguretat que haurà d'introduir en el web per a poder accedir a tota la informació sobre la vacuna Covid-19.

També et pot interessar

stats