Personalitats del món polític i cultural acomiaden Montserrat Caballé

La reina Sofia arriba al funeral de l'aclamada soprano rebuda per Pedro Sánchez, José Guirau i Teresa Cunillera.

La reina Sofía arriba al funeral de Montserrat Caballé aquest dilluns a Barcelona
La reina Sofía arriba al funeral de Montserrat Caballé aquest dilluns a Barcelona / Europa Press

La reina Sofia ha assistit al funeral que s'oficia aquest dilluns a Barcelona per a acomiadar la soprano Montserrat Caballé, que va morir dissabte a la matinada als 85 anys, i ha sigut rebuda pel president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, el ministre de Cultura, José Guirao, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. 

La cerimònia fúnebre, celebrada al tanatori de les Corts de Barcelona, ha congregat personalitats del món de la música, la cultura, la política i l'empresa, que s'han citat per a retre homenatge a la diva de l'òpera. Desenes de persones s'han concentrat a les portes del tanatori, ja que la família de la cantant ha obert al públic tant la capella ardent instal·lada el diumenge com el funeral d'aquest dilluns. 

El líder del PP, Pablo Casado, ha sigut dels primers a arribar al tanatori, i ho ha fet acompanyat pel president del partit a Catalunya, Xavier García Albiol. Moments després ho han fet el president de la Generalitat catalana, Quim Torra i la consellera de Cultura, Laura Borràs. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha acudit a donar l'últim adéu a Montserrat Caballé. 

Una delegació del Gran Teatre del Liceu, encapalada pel president, Salvador Alemany, s'ha acostat també al funeral de la cantant. El tenor Josep Carreras i el cantant italià Albano, entre altres personalitats, també han estat presents a la cerimònia. 

També et pot interessar

stats