El personal d'atenció directa de Castelló protesta per la falta de personal

Diuen que les residències i els centres d'atenció especial públics estan quasi sota mínims.

Manifestació en la residència de Borriana
Manifestació en la residència de Borriana / Arxiu

La junta de personal dels serveis territorials de Castelló, juntament amb el Comité d'Empresa de la Conselleria d'Igualtat, han convocat una concentració per a aquest dijous en protesta per la falta de personal en els serveis públics d'atenció directa a Castelló.

Com han explicat en un comunicat, des de fa més d'un any reivindiquen un augment de les plantilles als centres que depenen de la Conselleria, com ara residències per a gent gran i centres especialitzats d'atenció a persones en situació de necessitat.

Asseguren que treballen amb els mínims i que no s'ha incorporat el personal que falta, encara que la Conselleria els va garantir que arribaria al juliol del 2018, cosa que genera problemes per a la correcta atenció a les persones, i que el seu dia a dia siga cada vegada "més i més insuportable".

A més, incideixen que no han rebut cap explicació raonable i critiquen que "hauria de ser una prioritat per a qualsevol govern" cobrir les vacants i crear nous llocs per a atendre aquests serveis, tant en l'àmbit administratiu com en els centres d'atenció directa.

També et pot interessar

stats