El periodista del cor Jesús Mariñas mor de càncer als 79 anys

Molt popular en els anys 90, va treballar en infinitat de programes, entre els quals hi ha 'Tómbola', de Canal 9, i molts el consideren l'inventor de la crònica rosa, tal com l'entenem ara

Jesús Mariñas es una imatge d'arxiu
Jesús Mariñas es una imatge d'arxiu / Europa Press

El cronista social Jesús Mariñas ha mort a Madrid als 79 anys, víctima d'un càncer de bufeta. Molt popular en els anys 90, va treballar en infinitat de programes del cor, entre els quals hi ha Tómbola, de Canal 9. De fet, molts el consideren l'inventor de la crònica rosa, tal com l'entenem ara.

Aquest dimarts no ha pogut superar el càncer que patia des de fa temps i ha mort a l'hospital on estava ingressat des de feia més d'un mes, acompanyat del seu marit Elio Valderrama.

El periodista, especialitzat en el món del cor, va nàixer a la Corunya el 3 d'octubre de l'any 1942 i abans de viure a Madrid, va residir també a Castelló i Barcelona.

Va començar de botons en El Ideal Gallego i es va fer popular en ràdio primer en el programa Protagonistas de Luis del Olmo parlant dels famosos i més tard en televisió en el programa Tómbola, que va marcar una època i una manera de fer premsa rosa en televisió.

Jesús Mariñas era un dels que més sabia dels famosos a Espanya i sempre quedarà en el rècord la famosa frase: "¡Qué te calles, Karmele!".

També et pot interessar

stats