Pere Aznar agraeix el suport rebut després de fer públic el seu problema amb l'alcohol

L'humorista, col·laborador de Les notícies del matí, ha bromejat en el programa sobre l'atenció rebuda pels mitjans de comunicació arran de la seua confessió

Intervenció de Pere Aznar en el programa 'Les notícies del matí'.
24 de setembre 2021 - 13:44

El còmic valencià Pere Aznar ha sigut notícia aquests dies després de confessar durant una intervenció en el programa de televisió Late Motiv que ha deixat de beure perquè ha tingut problemes amb l'alcohol en els últims mesos. "No necessitava ningú, baixava al bar a soles, no necessitava amics, agafava el mòbil i uns auriculars," li va contar en directe a Andreu Buenafuente.

Aznar va explicar que la pandèmia ha tingut molt a veure amb el seu abús de l'alcohol i que ja fa més de dos mesos que no beu. Les xarxes socials han aplaudit la seua honestedat per la importància que personatges públics com ell se sinceren sobre problemes de salut mental i servisquen d'exemple a persones anònimes que estiguen passant per una situació similar.

Aquest divendres, en l'inici de la secció d'humor que fa setmanalment amb Maria Zamora en el magazín de la ràdio d'À Punt Les notícies del matí, Pere Aznar ha agraït el suport i l'estima que ha rebut per part de molta gent en els últims dies. També ha bromejat amb els titulars impactants que ha protagonitzat en els mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la seua confessió en un monòleg d'humor com si es tractara d'una crònica periodística.

També et pot interessar

stats