Els patges dels Reis d'Orient recullen les cartes dels més menuts a Alacant, Alcoi i Ibi

Diverses cavalcades ompliran d’il·lusió els carrers valencians la vespra de l’arribada de Ses Majestats d’Orient.

Efe
Efe

Els patges dels Reis d'Orient recullen aquest divendres les cartes dels més menuts en actes plens d’il·lusió i màgia que s’han organitzat per diverses localitats valencianes com ara Alcoi, Ibi o Alacant. A Alcoi, els personatges del Tirisiti, juntament amb el Tio Piam i els pastorets i pastoretes acompanyaran l’Ambaixador en una cavalcada en la qual es llegirà el ban reial i es depositaran les cartes a les bústies que portaran les mítiques “burretes”. La cita és a partir de les 18:30 hores. 

D’altra banda, a la localitat veïna d’Ibi, també a l’Alcoià, els xiquets i xiquetes gaudiran des de les 17 hores de la presència de l’Herald Reial, encarregat d’escoltar les peticions de les cartes dels més menuts. 

Alacant acull una altra cavalcada que comença a partir de les 17:30 hores a la recepció en el Palau Consistorial, en l’avinguda de l’Estació, avançarà per la Rambla Méndez Núñez i el carrer d’Altamira, i es preveu que sobre les 19 hores arribe a la plaça de l’Ajuntament. Una vegada allí, la comitiva reial i el públic assistent gaudiran de l’espectacle d’animació Dreams Come True, després del qual prosseguirà la recollida de cartes pels patges.

També et pot interessar

stats