Primer pas per a regularitzar les 5.000 vivendes de la Marjaleria de Castelló de la Plana

L’Ajuntament es reuneix amb el veïnat per iniciar el condicionament urbanístic de la zona

L’Ajuntament de Castelló de la Plana es reuneix amb el veïnat de la Marjaleria per a iniciar el condicionament urbanístic de la zona

L’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha reunit aquest dissabte amb el veïnat de la Marjaleria del Grau amb la finalitat d’acostar postures i regularitzar les més de 5.000 vivendes que, segons l’anterior pla urbanístic, estaven construïdes de forma il·legal en una zona no urbanitzable.

En el marc del nou pla d'ordenació urbana de la ciutat, el consistori castellonenc reconeix els drets a serveis bàsics als més 15.000 veïns i veïnes que fa temps que hi viuen i fa un primer pas per avançar en el condicionament urbanístic d'aquesta zona de marjal. 

Amb tot, es preveu que les obres de millora siguen finançades en un 10% per l'Ajuntament i en un 90% pels propietaris, fet que no satisfà el veïnat. 

De moment, l'Ajuntament s'ha compromés a elaborar els projectes de millora de camins, d'enllumenat i de clavegueram, a més dels corresponents estudis d'impacte mediambiental.

També et pot interessar

stats