El pas de la borrasca Gloria deixa 13 morts a tot l'Estat

Salvament Marítim busca els 6 tripulants del Ruamar, un pesquer gadità desaparegut en aigües de Tànger, al Marroc.

VÍDEO | El pas de la borrasca Gloria deixa 13 morts a tot l\'Estat

El nombre de víctimes mortals pel pas de la borrasca Gloria a Espanya ha augmentat a 13 després de la troballa del cadàver d'un home que estava sent buscat a la zona del municipi de Cabacés, a Tarragona, i una altre víctima a Ametlla de Mar, també a Tarragona.

La nova víctima eleva a tres la xifra de persones mortes a Catalunya. Aquest dijous s'ha trobat els cos sense vida d'un home ofegat en una riera del riu Jorba (Barcelona) i dimecres es va localitzar el cadàver d'un home 69 anys que va caure a l'aigua per un colp de mar a Palamós (Girona).

Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dijous el cos sense vida d'una dona a la platja del Prat de Llobregat (Barcelona), però encara no han pogut aclarir si les causes de la defunció estan relacionades amb el temporal.

La xifra de víctimes mortals podria augmentar en funció del resultat de la recerca de les persones que estan en parador desconegut. A Catalunya contineun buscant el tripulant d'un mercant que va desaparéixer a Palamós (Girona) dilluns, el primer dia del temporal. I tres persones més continuen en parador desconegut a les Illes Balears, una a Mallorca i dues a Eivissa.

Busquen 6 tripulants del vaixell Ruamar a Cadis

Salvament Marítim busca els 6 tripulants del Ruamar, un pesquer gadità desaparegut en aigües de Tànger, al Marroc.

Els serveis de rescat no han trobat de moment cap supervivent ni restes del naufragi enmig d'unes condicions molt adverses de la mar. A pesar de la borrasca Glória, el pesquer va eixir fa 2 dies dels port de Barbate, on té la seua base i on els familiars esperen notícies del parador d'estos 6 mariners, tots d'Algesires i tots amb molt experiència a la mar

Cinc persones mortes a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat de moment el major nombre de víctimes per la borrasca, amb cinc persones mortes: tres decessos per hipotèrmia a Gandia, Carcaixent i Moixent, un ofegament a la Nucia i una mort per l'enderrocament d'un edifici a Alcoi. A Andalusia han perdut la vida dos homes; una persona sense sostre i el treballador d'un hivernacle, els dos a Almeria. Astúries ha reportat l'atropellament mortal d'un home que estava posant les cadenes a l'estació d'esquí de San Isidro i a Àvila ha mort un home de 63 anys pel colp d'una teula que havia fet volar el vent.

També et pot interessar

stats