La parròquia de la Vilavella no permet una jove ser padrina de confirmació per ser lesbiana

Els veïns i veïnes d'aquest poble de la Plana Baixa han mostrat el seu suport a la jove posant la bandera de l'arc de Sant Martí als balcons

La parròquia de la Vilavella no permet una jove ser padrina de confirmació per ser lesbiana

A la Vilavella una veïna ha patit un cas de discriminació per orientació sexual. Li han prohibit, perquè és lesbiana, ser la padrina de confirmació de la neboda aquest divendres. Els veïns i veïnes d'aquest poble de la Plana Baixa han mostrat el seu suport a la jove posant la bandera de l'arc de Sant Martí als balcons.

La jove, de 26 anys, i la família no poden entendre aquesta decisió de la parroquia de la Sagrada Família, que argumenta que no pot ser padrina perquè no porta un estil de vida digne. La jove creu que s'està enviant un missatge que no ser heterosexual és una cosa roïna. Des que es van saber els fets, als balcons de Vilavella pengen banderes arc iris en senyal de suport. La presidenta de Castelló LGTBI, Pastora de Florencio, ha defensat que l'església per a rebre fons públics "ha de seguir uns preceptes i els primers són els que recull de Constitució. I un d'aquests és no discriminar per l'orientació sexual".

Ni el bisbat ni l’Església han fet declaracions.

També et pot interessar

stats