Els pares de la xiqueta ingressada amb lesions greus declaren al jutjat d'Alcoi

La policia també investiga la mort del germà bessó el gener passat.

El pare de la xiqueta ix de les dependències policials
El pare de la xiqueta ix de les dependències policials / À Punt NTC

L'home de 25 anys i la dona de 20 detinguts a Alcoi per les fractures costals i hematomes patits per la seua filla de tres mesos han arribat als jutjats de la ciutat per a prestar declaració davant el jutge.

La parella, que ha negat qualsevol tipus de maltractament, ha passat les últimes 72 hores en els calabossos de la Policia Nacional i han arribat per separat en dos cotxes policials, primer el pare a les 9:53 hores i després la mare, a les 10:42.

Abans de la declaració del matrimoni, la jutge ha prestat declaració a la iaia dels xiquets, a la propietària del pis on viu llogada la família a Banyeres de Mariola així com a una veïna que la passada nit de Cap d'Any va telefonar a la policia per alertar d'uns plors sospitosos (dies abans de la mort del xiquet).

No han transcendit més detalls de la investigació ni de la presumpta agressió a la xiqueta, ingressada en l'UCI de l'hospital Clínic de València, ni de la defunció del seu bessó el gener passat, que al principi es va atribuir a una mort sobtada.

La xiqueta va ingressar dissabte passat en Urgències de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi amb les greus lesions i els facultatius van activar el protocol de suposats maltractaments en l'àmbit domèstic. A causa de la gravetat de les ferides, la bebé va ser traslladada posteriorment a l'Hospital Clínic de València.

També et pot interessar

stats