Els pares de la valenciana desapareguda Nathaly Salazar viatgen al Perú

D'ací a un mes comença el juí per l'homicidi de la seua filla, el cos de la qual encara no s'ha trobat.

La valenciana Nathaly Salazar, en una imatge d'arxiu
La valenciana Nathaly Salazar, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Aquesta vesprada viatgen cap a Cusco, al Perú, els pares de Nathaly Salazar, la valenciana desapareguda al país andí des de gener de l'any passat. D'ací a un mes comença el juí per l'homicidi de la seua filla, el cos de la qual encara no s'ha trobat.

Els pares de Nathaly busquen justícia i volen estar presents durant l'audiència oral que tindrà lloc a final de maig, i quan els dos sospitosos de la mort ocupen el banc dels acusats el mes de juny. "Vull estar present i vull que vegen que els seus pares i les seues germanes reclamen per ella. Que vegen que la meua filla no és una més de les turistes que desapareixen, com la mateixa policia ens va dir", ha manifestat la mare Alexandra Ayala.

El fiscal demana 30 anys de presó per homicidi, robatori i ocultament de proves. Els processats, que estan a la presó, asseguren que Nathaly va patir un accident mortal de tirolina i ells, que treballaven en l'empresa d'atraccions turístiques, decidiren tirar el cadàver al riu per por de les conseqüències. Però la mare de Nathahy no es creu la versió dels detinguts: "Està comprovat que no va haver-hi cap accident en la tirolina. Que a la meua filla la van drogar, la van maltractar i la van matar".

També et pot interessar

stats