Els pares d’un dels viatgers del ferri incendiat: “Ens deia que tenia molta por i poca informació, fam, set i fred”

Les famílies dels viatgers esperen al port de València els vaixells amb els quasi 400 viatgers rescatats, un d’ells ja ha arribat

Les famílies dels viatgers esperen al Port de València
Les famílies dels viatgers esperen al Port de València / À Punt NTC

Les famílies dels viatgers esperen al port de València que es pose fi a l'odissea per als vora 400 passatgers que viatjaven en el ferri Tenacia, de la companyia GNV, que anava del port de València al de Palma. També han esperat al port els autobusos que traslladaran alguns dels passatgers a diversos hotels per a passar la nit. Esta matinada havia quedat a la deriva per un incendi a la sala de màquines. L'operació de rescat, coordinada per Salvament Marítim, ha acabat evacuant els viatgers en dos vaixells, una altra vegada rumb a València. El primer ha arribat a port amb 127 persones.

Els pares d’un dels viatgers del ferri incendiat explicaven este dilluns de vesprada, mentre esperavan l'arribada del primer vaixell, la incertesa que ha patit ell. "Ens deia que tenia molta por i poca informació, fam, set i fred” i es declaraven “molt nerviosos” davant de la falta d’informació que, segons deien, “han hagut de seguir per la televisió”. En el seu cas, el fill anava per primera vegada a Palma, per començar un nou treball a l’aeroport. A pesar dels nervis i la confusió, cap passatger ha resultat ferit.

Salvament Marítim ha organitzat el rescat repartint 127 persones en un vaixell i 252 en un altre, que està previst que arriben a València d'ací a poc. Anaven cap a Palma, quan un incendi a la sala de màquines del ferri Tenacia, de la companyia GNV, l'ha deixat a la deriva. L'actuació dels serveis d'emergència ha obligat a evacuar la totalitat del passatge i la tripulació i ha evitat danys personals.

També et pot interessar

stats