La parella de la jove apareguda morta al maleter d'un cotxe a València centra les investigacions policials

Segons ha transcendit de l'autòpsia, la dona, de 33 anys va ser degollada al seu pis set dies abans que la trobaren morta.

Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional / Arxiu

La Policia Nacional continua aquest dimarts la cerca de la parella sentimental de la dona que van trobar morta amb signes de violència dissabte a la nit en el maleter d'un cotxe al barri valencià de Patraix. En el marc de la investigació per un possible nou cas de violència masclista, la policia se centra a esbrinar el parador del seu company sentimental, de nacionalitat colombiana i de 29 anys, que encara no ha sigut localitzat. Se sospita que ha fugit a l'estranger.

Els agents investiguen com el presumpte autor va poder baixar el cadàver des d'un quart pis sense ascensor i si va disposar de l'ajuda d'algú. Fonts de l'entorn de la parella el descriuen com una persona controladora, gelosa i possessiva. Però no hi ha constància de maltractaments a la víctima ni de denúncies prèvies.

La dona, de 33 anys, va desaparéixer el passat dia 24 d'agost. Una setmana després, van trobar el cadàver prop del pis on residia la parella, dins del maleter d'un cotxe, amb signes d'haver sigut degollada i en avançat estat de descomposició. Segons ha transcendit de l'autòpsia, la dona va ser degollada al seu pis set dies abans que la trobaren morta.

Segons alguns veïns, la víctima va decidir tallar la relació amb la seua parella i sembla, que després d'escoltar una forta discussió entre ells, i alguns colps, no van tornar a saber res de la jove.

També et pot interessar

stats