El pare dels xiquets assassinats a Godella denuncia l'àvia materna

Diu que va mentir en la declaració que va fer davant del jutjat de Paterna que investiga els fets.

Casa en què residia la família, en el terme municipal de Godella
Casa en què residia la família, en el terme municipal de Godella / Efe

El pare dels dos xiquets que van ser assassinats presumptament per ell i la seua dona a Godella (Horta Nord) el passat mes de març presentarà una querella contra l'àvia materna dels menors. Considera que va mentir quan va declarar com a testimoni davant el jutjat d'instrucció número 4 de Paterna (Horta Nord) que investiga els fets.

Segons informen fonts del cas, el lletrat que representa el pare dels xiquets sosté que l'àvia materna va mentir quan va dir-li al jutge que el progenitor havia tingut episodis violents amb la família i havia arribat a amenaçar amb un ganivet la mare dels menuts. L'advocat també sol·licita al jutge instructor que reclame informació al centre de salut de Godella perquè certifique si van atendre la mare entre els dies 10 i 13 de març, just abans que es cometera el crim, i quin facultatiu ho va fer.

El magistrat ha de decidir en els pròxim dies si acorda realitzar la reconstrucció dels fets en presència dels dos progenitors, acusats per la Fiscalia d'assassinat i profanació de cadàvers, tal com ha sol·licitat el fiscal. També haurà de pronunciar-se sobre l'admissió de diverses proves documentals i la pràctica de testificals que demana la defensa del pare.

El passat 14 de març van trobar morts i enterrats en una vivenda del terme municipal de Godella un xiquet de 3 anys i mig i una xiqueta de només cinc mesos, els dos fills dels processats.

També et pot interessar