El pare de Patricia Aguilar demana suport per a una llei antisectes

La campanya en el portal Change.org ha aconseguit ja més de 184.000 firmes.

Patricia Aguilar, al centre de la foto, amb el seu bebé
Patricia Aguilar, al centre de la foto, amb el seu bebé / Milton Cahuana (Efe)

Alberto Aguilar, pare de Patricia Aguilar, la il·licitana que ja ha tornat a casa després de ser captada per una secta i retinguda al Perú, ha fet una crida a la ciutadania perquè done suport a la seua iniciativa perquè es desenvolupe una llei antisectes.

Per a això, ha demanat que s'aporte una firma a la campanya que està duent a terme en la plataforma Change.org i que ja n'ha acumulat més de 184.000.

Aguilar té el suport de la Diputació d'Alacant en la seua sol·licitud perquè es promulgue una llei que penalitze i reconega com a delicte la "persuasió coercitiva".

A més, s'ha reunit al palau provincial amb la diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso, i amb el president de la institució, César Sánchez, que han destacat la necessitat de regular l'accés dels menors als continguts d'internet i les xarxes socials. Sánchez ha incidit que els menors "són vulnerables davant la globalització" de les xarxes socials i internet.

Sobre l'estat de la seua filla, en la mateixa setmana en què al guru de la secta que la va captar i la va retindre li han denegat la llibertat provisional, Aguilar ha respost que està "molt bé, reincorporada", que ha représ els seus estudis i que està "centrada en això i en el seu nadó".

També et pot interessar

stats