El pare de Marta Calvo reclama respecte i justícia per a la jove

"És el pitjor que pot viure un pare" ha escrit en la missiva que ha enviat, a modus de declaració pública, a una televisió.

El pare de Marta Calvo reclama respecte i justícia per a la jove
El pare de Marta Calvo reclama respecte i justícia per a la jove

El pare de Marta Calvo demana respecte i justícia per a la filla. Ho ha expressat a través d'una emotiva carta que ha enviat a un mitjà de comunicació i que, segons diu és l'única declaració que farà l'entorn familiar. La família, segons descriu, viu des de fa un mes "en una autèntica desesperació". "El pitjor que pot viure un pare és no saber on està la filla" diu l'home, que recorda els 26 dies d’incertesa fins al fatal desenllaç de la desaparició de la jove d'Estivella.

La cridada de la Guàrdia Civil informant de la detenció del principal sospitós del crim i de la confessió d'aquest és "un dia que no esperes viure i que mai podràs oblidar", escriu l'home.

El pare de Marta ha volgut recordar la filla, una dona "amb un somriure que no es pot oblidar" i "plena de vida", fins que se l'han "llevada de manera atroç".

Conclou la carta agraint el treball de les forces i els cossos de seguretat, i el suport i comprensió dels mitjans de comunicació.

També et pot interessar