Els parcs aqüàtics es preparen per obrir

Enguany amb la Covid-19 la seguretat als recintes serà una màxima.

VÍDEO | Els parcs aqüàtics es preparen per obrir

Els parcs aquàtics del territori valencià preparen els protocols d'higiene i seguretat per a la reobertura en la fase 3. Enguany amb la Covid-19 la seguretat als recintes serà una màxima. Entre les mesures: la presa de temperatura als visitants i els treballadors, l'ús de mascareta en tot el recinte, distribució dels espais per a garantir el distanciament físic de 2 metres, reserva d'entrada en línia i una reducció de l'aforament a un 50%.

Tot i que cada parc podrà limitar el nombre de visitants per a garantir la seguretat. És el cas d'Aqualandia a Benidorm que obrirà el 3 de juliol amb un 35% de l'aforament. Una ocupació que anirà augmentant progressivament fins a arribar a un 75% en la 'nova normalitat'.

En aquests moments, tots els parcs treballen per a adaptar els espais i senyalitzar-los per a evitar massificacions, especialment a les zones d'entrada i eixida de les atraccions. La majoria com Aquopolis Cullera o Aqualandia Benidorm, obriran a principis de juliol. Aquanatura a Benidorm s'avança i ho farà el 22 de juny. Per altra banda, el parc Aquarama de Benicàssim encara no ha confirmat una data oficial d'obertura.

També et pot interessar

stats