El Parc Central de València obrirà les portes "molt prompte", segons Ribó

L'alcalde anuncia que la setmana que ve comencen les obres de les naus 2 i 3, destinades a la Universitat Popular i a activitats culturals.

L'alcalde, Joan Ribó, i el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, aquest dimecres durant la visita al Parc Central de València
L'alcalde, Joan Ribó, i el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, aquest dimecres durant la visita al Parc Central de València

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha avançat aquest dimecres que la primera part del Parc Central està "a punt de caramel" i que "molt prompte" la ciutadania podrà començar a gaudir d'aquest espai natural. Es tracta de la primera fase del projecte, que llinda amb els barris de Russafa i Malilla. 

Durant una visita al parc, en què ha estat acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, i la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, Ribó no ha volgut concretar la data d'inauguració però s'ha mostrat molt satisfet per l'estat de les obres. Segons ha afirmat, l'obertura de les portes d'aquesta primera part és qüestió de "setmanes" i no de "mesos". Des d'Urbanisme han posat les xifres: segons Sarrià, la zona del parc que s'obrirà pròximament al públic està acabada "en  un 99,9%", i ara només queda fer alguns "remats".

Ribó ha anunciat també que la setmana que ve començaran les obres de les naus 2 i 3, destinades a la Universitat Popular de València i a activitats de caire cultural i social. El regidor d'Urbanisme ha explicat que podrien estar acabades "en uns mesos", tot i que els treballs desenvolupats en la resta de naus hauran d'allargar-se més temps. 

Preguntat pels diversos retards que han patit les obres del Parc Central, l'alcalde ha descartat, de moment, imposar sancions, i ha dit que l'Ajuntament està més dedicat a "arribar a acords" amb les empreses concessionàries. 

També et pot interessar

stats