Els paratges de rius i piscines naturals, atractiu de l'estiu

Sumacàrcer o Anna han tancat les zones de bany al públic per la gran afluència de gent.

Els paratges de rius i piscines naturals, atractiu de l'estiu
Els paratges de rius i piscines naturals, atractiu de l'estiu

La massificació a les platges i el tancament de moltes piscines municipals han fet que augmente l'afluència als paratges de rius i piscines naturals, fins al punt que alguns municipis han prohibit l'accés al bany, i altres en limiten l'aforament per a evitar aglomeracions.

A alguns llocs de la Comunitat Valenciana ja s'estan aplicant aquestes mesures. Alguns ajuntaments, com ara Sumacàrcer i Anna han decidit tancar les zones de bany en detectar-se alguns contagis. Altres poblacions sense competències per a gestionar els paratges simplement llancen recomanacions als visitants per a evitar les aglomeracions.

La massificació d'aquests paratges s'està convertint en un autèntic problema, perquè són zones enmig de la natura que normalment tenen accés difícil, i no hi ha serveis. La gent intenta arribar en cotxe, es massifica la zona, i a més queda plena de brutícia, ja que com que són municipis xicotets no tenen capacitat de tindre serveis de neteja.

Altres problemes derivats són els incendis forestals, o ara mateix el risc de contagi del virus, que es multiplica. Els turistes no estan massa contents, ja que pensen que en lloc de tancar-los, s’hi podria regular l'accés.

També et pot interessar

stats