Paralitzen el desnonament d’una família amb menors a Castelló de la Plana

Afecta una família vulnerable i el protocol antidesnonaments de l’Ajuntament de Castelló ja va ajornar fa tres mesos el desallotjament.

Concentració per a impedir el desnonament
Concentració per a impedir el desnonament / Ajuntament de Castelló de la Plana
12 de desembre 2019 - 18:47

Diversos col·lectius socials, entre altres la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, han paralitzat aquest dijous el desnonament d’una família amb menors a Castelló de la Plana. El pis pertany a un gestor immobiliari i els inquilins podran continuar amb el lloguer.

En afectar una família vulnerable, el protocol antidesnonaments de l’Ajuntament de Castelló ja va ajornar fa tres mesos el desallotjament. Aquest dijous acabava aquest període i l’amenaça que una família es quedara al carrer ha mobilitzat un grup de veïns i veïnes. La comissió judicial ha decidit, finalment, paralitzar el desnonament.

L’Ajuntament de Castelló té en marxa un protocol signat amb l’Audiència Provincial i el Col·legi de Procuradors que actua en casos de risc d’exclusió social; els jutjats informen dels llançaments i, sobre la base de la llei estatal, s’ajornen en les situacions de vulnerabilitat durant un temps provisional.

També et pot interessar