El papa critica que la gent se’n vaja de vacances sense complir les restriccions

El pontífex argentí ha indicat que les persones han d’intentar preocupar-se més pels altres i no sols atendre els seus propis interessos.

El papa Francesc celebra una missa
El papa Francesc celebra una missa

El papa Francesc ha criticat, després de resar l’àngelus aquest diumenge, les persones que se n’han anat de vacances sense respectar les restriccions imposades pels governs per a contindre la pandèmia del coronavirus i ha assenyalat que han de ser més conscients del sofriment dels altres.

El pontífex argentí ha indicat que les persones han d’intentar preocupar-se més pels altres i no sols atendre els seus propis interessos. Francesc ha explicat que recentment ha llegit una informació periodística sobre la gent que estava incomplint les mesures imposades pel govern del seu país per a gaudir de les vacances en altres llocs.

El líder religiós ha posat l’accent en els problemes econòmics que està patint part de la població a conseqüència de la pandèmia i en els malalts de Covid-19 i ha retret que hi haja qui “només ha pensat en el seu propi plaer”.

La pandèmia del coronavirus ha deixat ja 1,8 milions de morts en tot el món, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut. El pontífex ha emfatitzat que ningú sap el que passarà 2021, però que el món serà millor si totes les persones treballen en favor del bé comú.

També et pot interessar

stats