Pallasospital atendrà 1.000 xiquets valencians amb l'ajuda del peluix solidari PlisPlás

El joguet, creat de forma totalment altruista per la dissenyadora valenciana Lina Vina, podrà adquirir-se físicament en El Corte Inglés i les botigues Rossman

El peluix PlisPlás de Payasospital
El peluix PlisPlás de Pallasospital / Pallasospital

Les actuacions presencials de Pallasospital a les habitacions dels xiquets ingressats a la Comunitat Valenciana tornen al 100% i comptaran amb l'ajuda del peluix PlisPlás. Amb la millora de la situació de la pandèmia, l'ONG ha aconseguit tornar als huit hospitals públics on té presència continuada i reprendre el mateix volum d'activitat que tenia a principis del 2020.

Amb l'ONG a ple rendiment, Pallasospital necessita nous fons que l'ajuden a atendre els vora 1.000 xiquets que estimen estaran ingressats o seran atesos en els serveis d'urgències durant l'últim trimestre de l'any 2022.

Per a aconseguir aquest objectiu, el fundador i director artístic de Pallasospital, Sergio Claramunt, ha presentat la campanya de recaptació de fons PlisPlás. "El seu protagonista és un peluix que té el propòsit de convertir-se en el nou amic dels xiquets valencians i company d'aventures de les nostres parelles de pallassos", ha assenyalat durant la presentació.

El joguet, creat de forma totalment altruista per la dissenyadora valenciana Lina Vina, podrà adquirir-se físicament en El Corte Inglés i les botigues Rossman.

Per a comprar-lo en línia, es podrà fer a través del web d'Euromoda (es pot arribar de manera directa a través del web que ha habilitat la mateixa ONG). Així mateix, es podrà adquirir també el dissabte 22 d'octubre en l'esdeveniment Dies de Parc!, que tindrà lloc al Parc Central.

En l'acte de presentació del peluix solidari, Claramunt ha estat acompanyat per Stocklina (Lina Vila) i per representants de Creaciones Euromoda i Famosa, empreses que els han ajudat a posar en marxa aquest projecte. "Per a produir el peluix hem comptat amb el suport de la firma Famosa, que ha assumit tots els costos del procés de fabricació i transport. I per a la distribució, Creaciones Euromoda el vendrà en línia en el seu web de manera exclusiva", ha destacat el director artístic de Pallasospital.

També et pot interessar

stats