Els palaus autonòmics obrin les portes al públic en vespres del Dia de la Comunitat Valenciana

La iniciativa '9 palaus per al 9 d'Octubre' lidera el programa d’activitats per al cap de setmana previ a la celebració.

Els palaus autonòmics obrin les portes al públic en vespres del Dia de la Comunitat Valenciana
Els palaus autonòmics obrin les portes al públic en vespres del Dia de la Comunitat Valenciana

La Generalitat ha recuperat la iniciativa '9 palaus per al 9 d'Octubre', que aquest cap de setmana obrirà al públic els palaus de la Generalitat, els Borja, la Batlia, el Marqués de la Scala, els Català de Valeriola, el Marqués de Malferit, els Mercader, en Bou i el Marqués de Campo.

És una de les activitats més destacades del programa de celebracions previ al Dia de la Comunitat Valenciana. 

Dissabte i diumenge es faran dues jornades de rutes turístiques pel centre històric de València, que eixiran cada hora des de la porta del palau de la Generalitat.

Dissabte al migdia les tres capitals valencianes viuran la tradicional entrada de bandes de música, que, durant tot el cap de setmana, estaran acompanyades d'actuacions musicals pels voltants del palau de la Generalitat. Hi participaran un grup de vent i un altre de corda de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

La programació es completa dissabte amb activitats com una jornada de teatre infantil a Alacant, la representació de les ambaixades de la conquesta a València i un correfoc que partirà de les Torres de Quart. 

Els Bíters d’À Punt inauguren les celebracions de diumenge

Tradició i innovació aniran de la mà amb la projecció, per tercer any consecutiu, d’un videomapping en la façana de la torre Vella del Palau de la Generalitat.

Diumenge, Dani Miquel i Els Bíters d’À Punt donaran començament a la jornada festiva, que inclou actes de moros i cristians a València. 

I dilluns, vespra del Nou d'Octubre, tindrà lloc la lectura del Tirant lo Blanch en el palau de la Generalitat.

També et pot interessar

stats