El Palau de Congressos de València reuneix més de 800 experts per a abordar els reptes del 5G

Aquesta tecnologia és un dels principals focus en la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina.

VÍDEO | El Palau de Congressos de València reuneix més de 800 experts per a abordar els reptes del 5G

El Palau de Congressos de València acull al llarg d'aquesta setmana més de 800 experts internacionals per a abordar el present i el futur de la telefonia mòbil i la indústria de la tecnologia 5G, un dels principals focus de conflicte en l'actual guerra comercial entre els Estats Units i la Xina pel seu desenvolupament. 

El centre de convencions de la ciutat organitza fins divendres el 5G Global Event mentre que el dimarts 18 de juny arranca l'European Conference on Networks and Communications (EuCNC2019).

Durant la trobada, experts de l'àmbit científic i de les principals companyies de telecomunicacions del món, presentaran els seus productes més innovadors vinculats a la tecnologia 5G.

Primera videoconferència hologràfica amb 5G del món, que ha tingut lloc hui a València / Arxiu

A la Universitat Politècnica de València (UPV), on s'ha posat en marxa el primer campus 5G extern de les universitats de l'Estat, ja han provat aquestes aplicacions i s'hi han avaluat durant les últimes setmanes.

El director de l'institut iTEAM de la UPV i president del comité tècnic i organitzador de l'EuCNC i del Global 5G Event, Narcís Cardona, ha assegurat que el 5G "canviarà el món i ens condueix cap a la quarta revolució industrial". A més, "la 5G ens porta cap a un escenari totalment nou en el qual probablement canviarà la nostra forma de treballar", ha afegit.

També et pot interessar

stats