La PAH i Stop Desnonaments paralitzen un desnonament a la platja de Sant Joan

A l'habitatge viu una família amb els membres en l'atur i dos xiquetes en edat escolar.

Representants de les dues plataformes

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i Stop Desnonaments d'Alacant han aconseguit aquest divendres paralitzar l'execució d'un pis a la platja de Sant Joan. A l'habitatge viu una família amb els membres en l'atur i dos xiquetes en edat escolar. 

Les dues associacions han obtingut la garantia que el procés s'ajorne fins a finals de juny, quan les dos menudes acaben el curs escolar. El que es pretén és, segons Desirée Gómez, membre de la PAH d'Alacant, "no entrorpir la seua vida', després de no haver aconseguit una moratòria en l'execució del desnonament. L'acció l'havia demanada el Banc Popular.

El propietari de la vivenda assegura que va ser enganyat per la promotora quan va comprar-la sobre el pla, l'any 2007. Diu que no compliren amb les condicions signades en el contracte i que, "després d'una denúncia i anys de lluita", el banc ara els vol embargar. 

Desirée Gómez ha afirmat que, si no arriben a estar allí fent pressió, "aquesta família, incloses dos menudes, hagueren acabat al carrer".

També et pot interessar

stats