La PAH de la Safor frena el desnonament d'una veïna de Real de Gandia amb mobilitat reduïda

S'ha negociat la continuïtat temporal de la dona fins que l'ajuntament li troba un habitatge alternatiu

Imatge de la protesta contra el denonament de la veïna
Imatge de la protesta contra el desnonament de la veïna / PAH Safor

La PAH de la Safor ha frenat el desnonament d'una veïna Real de Gandia que viu ocupada en un habitatge propietat del banc del Santander.

Els membres de la plataforma han mitjançat amb la comissió judicial per a prorrogar la continuïtat de la dona en l'habitatge entre un i tres mesos, el temps en què l'ajuntament estima que es podria resoldre el procés de concedir-li una residència alternativa.

La dona, de vora cinquanta anys, té problemes de mobilitat i compta amb un informe de vulnerabilitat emés pels serveis socials que obra en poder del jutjat.

Un grup de veïns i veïnes s'ha sumat a la PAH de la Safor en les protestes en suport de la dona, que va entrar a l'habitatge després del desnonament dels anteriors inquilins, a conseqüència d'un procés d'execució hipotecària.

"Hem d'exigir el compliment íntegre de la Constitució, i no només de l'articular en favor de la propietat privada. No entenem com l'article 47 recull clarament el dret a un habitatge digne, i a aquesta persona no se li busque una solució", ha explicat als micròfons d'À Punt el portaveu de la PAH Safor, Joan Cogollos.

Segons la plataforma, en realitat el banc s'està beneficiant de la dona, que cuida i manté ordenada la casa mentre l'entitat troba un comprador, ja que l'habitatge feia anys que estava abandonat, tancat amb pany i clau, fins que ella hi va arribar.

També et pot interessar

stats