La PAH es manifesta per a exigir una solució als desnonaments

Al primer trimestre de 2019 es van registrar més de 2.100 desnonaments a la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | La PAH es manifesta per a exigir una solució als desnonaments

Al primer trimestre de 2019 es van registrar més de 2.100 desnonaments a la Comunitat Valenciana, una xifra desorbitada per a la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques, que s'ha manifestat davant la seu central de Bankia a València per a exigir que bancs i polítics posen solucions a este problema.

“Hi ha hagut un procés d’ocultació de dades des de l’inici de la crisi, i eixa dada és un secret d’estat”, ha manifestat en Les notícies del matí el portaveu José Luis González sobre les famílies i particulars que depenen d’aquesta entitat que no és pública. Ara bé, sí que se sap la quantitat dels desnonaments que publica el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), i que en el primer trimestre de 2019 calcula que han sigut 15.559 desnonaments a tot Espanya i a les comarques valencianes, 2.119.

“Diuen que el 60% de les accions de Bankia són de l’Estat, és a dir, que són de la ciutadania. Volem que hi haja una nacionalització de Bankia, i volem els habitatges que té buits i que s’estan venent a fons voltor”, ha manifestat. També han traslladat “la necessitat que no hi haja desnonaments”, així com la creació de més vivendes de titularitat pública i que es condonen els deutes a la gent que li han llevat l'habitatge i té deutes per a tota la vida.

També et pot interessar