Les paelles universitàries d'Alacant deixen huit detinguts, diversos intoxicats i 52 actes per drogues

El dispositiu especial va comptar amb diverses unitats policials, agents de paisà i dos drons de suport

Dispositu policial en la festa de les paelles d'Alacant
Dispositiu policial en la festa de les paelles d'Alacant / Policia Nacional

La Policia Nacional va detindre aquest dimecres huit persones en les paelles universitàries d'Alacant, acusades de diversos delictes: dues per atemptat als agents de l'autoritat, tres per lesions, una per un delicte contra la seguretat viària i una altra per infracció a la llei d'estrangeria. També es van alçar un total de 52 actes per tinença o consum de drogues.

El dispositiu especial, desplegat en punts estratègics del Multiespai Rabassa per a garantir la seguretat, es va mantindre des de l'obertura fins al tancament, amb la participació d'agents de diverses unitats. Al llarg de la jornada hi van passar 20.000 persones, entre les quals hi havia policies de paisà que es van introduir entre el públic per a previndre furts i tràfic de drogues. A més, des de l'aire es van desplegar dos drons de suport.

Durant el festival, diversos joves foren atesos per intoxicacions etíliques, algunes de gravetat. La Policia hi va col·laborar perquè l'evacuació fora al més ràpida possible, evitant les aglomeracions i aconseguint que l'atenció sanitària i el trasllat a l'hospital fora immediat. Els detinguts quedaran a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia en els pròxims dies.

També et pot interessar

stats