El Pacte per l'Ocupació se suma a la fira tecnològica Destaca en Ruta

Hi participen diversos ajuntaments de la Plana Baixa.

Representants de diversos ajuntaments han confirmat la partipació en la fira tecnològica i científica.
Representants de diversos ajuntaments han confirmat la partipació en la fira tecnològica i científica.

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, presidit per l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, ha anunciat que col·laborarà amb el comitè organitzador de la segona edició de Destaca en Ruta, que es durà a terme a la Vall d'Uixó els pròxims dies 19 i 20 de setembre. A més, el pacte ha confirmat que d'ara endavant formarà part del comitè organitzador de la fira.

La fira Destaca en Ruta, iniciada en 2014 per l'Ajuntament de Vila-real i la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I, compta ara amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació, la Diputació de Castelló i altres entitats i empreses. La fira s'ha consolidat com l'esdeveniment de referència en la Comunitat Valenciana pel que fa a la transferència científica, tecnològica i d'innovació.

Un esdeveniment que en la versió itinerant acosta la ciència a la ciutadania i a les empreses. En paraules del catedràtic Juan B. Carda, president del comitè organitzador i fundador de la fira, "Destaca en Ruta naix amb l'objectiu de dinamitzar territoris, per la qual cosa és urgent aconseguir un futur més sostenible, protegir el planeta i treballar per a construir una societat del coneixement basada en la cooperació d'entitats i empreses”.

També et pot interessar