El pacient de Borriana amb Covid-19 diu que està bé i llança un missatge de calma

El jove continua ingressat a l’espera de conéixer el resultat de la mostra enviada al Centre Nacional de Microbiologia de Majadahonda.

VÍDEO | El pacient de Borriana amb Covid-19 diu que està bé i llança un missatge de calma

El jove de Borriana afectat per Covid-19, la malaltia que provoca el coronavirus, continua ingressat a l'Hospital de la Plana a l'espera de conéixer el resultat de la mostra enviada al Centre Nacional de Microbiologia de Majadahonda.

Com marca el protocol, el centre hospitalari valencià va enviar la mostra després que una primera anàlisi donara positiu en Covid-19. El jove, de 31 anys, és el primer detectat amb aquesta infecció pel sistema públic de salut de la Comunitat Valenciana. Havia viatjat a Milà amb amics per a gaudir d'un comiat de fadrí i tornaren diumenge passat. Dimarts de vesprada va anar voluntàriament a l' hospital amb uns graus de febra. Ara assegura que es troba bé, sense símptomes, i ha tranquil·litzat familiars i amics amb dos missatges de veu, via whatsapp, en què els explica que tot està controlat i que haurà d'estar en règim d'aïllament uns deu o quinze dies.

À Punt ha pogut saber que almenys un dels acompanyants del viatge està també en aïllament a casa i un altre està tornant d' un viatge de treball a Barcelona per a començar també un aïllament domiciliari preventiu.

També et pot interessar

stats