Pablo Iglesias i Irene Montero posen fi a les vacances a Astúries per amenaces

La família ha pres la decisió després que aparegueren missatges en les xarxes socials amb la ubicació del lloc en què es trobaven.

Pablo Iglesias i Irene Montero posen fi a les vacances a Astúries per amenaces
Pablo Iglesias i Irene Montero posen fi a les vacances a Astúries per amenaces

El vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, i la ministra d’Igualtat, Irene Montero, han interromput l’estada a Felgueras, al municipi de Lena, on passaven uns dies de vacances, per “la seguretat dels seus fills” per les amenaces i protestes per la seua presència. La família ha pres la decisió de tornar a Madrid després que aparegueren missatges en les xarxes socials amb la ubicació del lloc en què es trobava Iglesias. A més, s’animava a passar a “saludar-lo”.

A més, segons denuncia l’entorn del vicepresident, també ha aparegut una pintada en què es llig “Coletas, rata”. La família passava les vacances en una casa de la família del secretari general del PCE, Enrique Santiago, on planejaven quedar-se alguns dies més. A través de Twitter, l’amfitrió d’Iglesias i Montero ha lamentat que dissabte ja va dir a periodistes que “assetjant la casa on està una família amb menors obrien pas a l’assetjament de l’extrema dreta”.

Per la seua banda, el ministre de Consum, Alberto Garzón, ha lamentat l’“assetjament de l’extrema dreta” a Iglesias, Montero i els seus tres fills i ha assenyalat que és “inadmissible en una democràcia”. També Pablo Echenique, portaveu del grup parlamentari, s’ha referit a la situació. “L’assetjament feixista té el mateix objectiu que els judicis fake, les clavegueres i les tertúlies difamatòries: esgotar-nos com a humans per a destruir un projecte”, ha escrit en les xarxes socials.

També et pot interessar