Pablo Hasél: "L'únic que em pot alliberar és la pressió als carrers"

El raper concedeix una entrevista a TV3 vint-i-quatre hores després que acabara el termini per a entregar-se a la justícia.

Imatges cedides pel programa 'Preguntes freqüents'

El raper català Pablo Hasél, 24 hores després que acabara el termini per a entregar-se a la justícia i ingressar a la presó, va concedir anit una breu entrevista al programa FAQS de TV3. Va explicar que, en les últimes hores, els mossos d'esquadra l'havien identificat, però que no l'havien arribat a detindre, oficialment, per causa del toc de queda. El raper ha assegurat que hi ha veus que opinen que s'està evitant detindre'l forçosament durant el cap de setmana per a impedir fer més ressò del seu cas i evitar així embrutar la campanya electoral catalana.

Hasél es mostra "molt orgullós" amb la repercussió del seu cas: "No estan aconseguint el que volien, silenciar el missatge que tant temen, i encara li estan donant més veu". Però, al mateix temps, confessa que tota la solidaritat que està rebent, que agraeix, no és suficient per a frenar l'empresonament, i anima la gent a intensificar les mobilitzacions.

Moments de tensió

L'artista ha sigut molt dur a l'hora de criticar el govern espanyol: "No es pot esperar res d'aquest govern de farsants", ha dit, en referència al comunicat governamental que aquesta setmana obria la porta a una possible modificació del Codi Penal en matèria de llibertat d'expressió.

Però el moment de major tensió va ser quan un tertulià al plató, el periodista Javier Gallego, li va preguntar si es reafirmava en les declaracions que el cantant havia fet sobre els terroristes d'ETA que, per a Gallego, són un exemple clar d'enaltiment del terrorisme: "Terrorisme és el que fan mercenaris com vosté que blanquegen un règim criminal", li va respondre el raper català.

També et pot interessar