Ous de sabors, la innovació arriba al plat

Una empresa valenciana, Koroko, produeix ous amb gust de tòfona, all, pernil o formatge blau.

VÍDEO | Ous de sabors, la innovació arriba al plat

Una empresa valenciana, Koroko, produeix ous amb gust de tòfona, all, pernil o formatge blau. Uns productes inspirats en la tradició i que ja es poden trobar als supermercats.

Cayetano Belso, CEO de Koroko, es va inspirar en la manera que sa mare trufava els ous. Així, com a treball de final de grau es va proposar "industrialitzar el procés productiu per a traslladar-lo a gran escala", ha explicat a À Punt.

Després d'estudis exhaustius, va descobrir una manera natural i rendible de passar els sabors a l'interior d'aquests ous, que sempre són de gallines de corral.

La firma ha sigut distingida com l'empresa emergent més innovadora del sector de l'alimentació al 2020.

Aquest jove emprenedor ja pensa a ampliar la gamma de productes i provar amb sabors dolços, com el xocolate.

També et pot interessar