Orpesa tanca les platjes a causa de la massificació

Una bandera blanca assenyala que ja s'ha superat el límit d'aforament de 3.000 persones.

Platja de la Conxa a Orpesa (Plana Alta)
Platja de la Conxa a Orpesa (Plana Alta) / À Punt NTC

A Orpesa (Plana Alta) han decidit tancar les platges de la Conxa, les Amplàries i el Morro de Gos, una vegada superat l'aforament, per combatre la massificació que s'ha viscut durant els últims dies.

Les altes temperatures dels darrers dies han fet que més gent busque refrescar-se a les platges d'Orpesa i això ha fet superar els límits d'aforament permesos per a complir les normes de seguretat de la Conselleria de Sanitat.

La platja de la Conxa, per exemple, té una capacitat de 10.000 persones en condicions normals però, per a complir les mesures que s'han desenvolupat per tal d'evitar l'expansió del coronavirus, enguany només poden accedir-hi simultàniament un terç, és a dir, poc més de 3.000.

Per a marcar quan la platja està plena i no hi pot accedir més gent, col·loquen una bandera blanca. També hi ha voluntariat que treballa als accessos a les platges que ho expliquen a qui intenta entrar. A partir de la setmana vinent l'ajuntament imposarà sancions a les persones que no respecten aquesta mesura.

La mesura ha sigut rebuda de forma diversa: així com hi ha banyistes que comprenen la importància de mantindre la distància de seguretat i pensen que és una bona idea, també hi ha algunes persones que no han rebut amb molt entusiasme la notícia que no podien entrar a les platges.

També et pot interessar

stats