Oriola s’adhereix al Districte Digital en matèria d’indústria creativa, cultural i agroalimentària

La consellera Carolina Pascual i l’alcalde Emilio Bascuñana han firmat el protocol de col·laboració.

L’adhesió s’ha rubricat aquest dilluns després de la firma d’un protocol
L’adhesió s’ha rubricat aquest dilluns després de la firma d’un protocol / Europa Press.

Oriola ha entrat a formar part de la xarxa de Districte Digital com a entitat col·laboradora, en matèria d’indústries creatives, culturals i agroalimentàries. L’adhesió s’ha rubricat aquest dilluns després de la firma d’un protocol entre la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Innovació, Carolina Pascual, i l’alcalde, Emilio Bascuñana.

Pascual ha ressaltat “la importància de la incorporació d’aquesta ciutat dins de l’acció vertebradora de Districte Digital i, especialment, després de la DANA del setembre passat, que implica una reconstrucció en la qual la innovació i la digitalització tenen molt a aportar”.

Per part seua, Bascuñana ha manifestat que aquesta rúbrica és “un pas important per a fomentar la modernització i transformació d’Oriola i del Baix Segura”. Es tracta d’un projecte clau en el qual aportarem la nostra experiència i aconseguirem competitivitat especialment en els sectors agroalimentari i de gestió de l’aigua, turisme i gestió del nostre patrimoni, i tot això amb criteris de sostenibilitat, lluitant contra els efectes del canvi climàtic”, ha subratllat l’alcalde.

També et pot interessar

stats