Orde de detenció internacional contra el presumpte assassí de la dona soterrada a Alzira

L'home, un nord-americà de 55 anys, podria haver fugit al seu país des d'Itàlia

q alzira feminicidi

El presumpte autor de l'assassinat masclista de Yana, una dona nord-americana de 40 anys i d'origen rus, podria haver fugit als Estats Units a través d'Itàlia. Sobre el principal sospitós, un home de 55 anys i de la mateixa nacionalitat i procedència que la víctima, s'ha decretat una orde de detenció internacional.

Aquest dissabte, agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han inspeccionat pam a pam la zona d'Alzira (Ribera Alta) on es va trobar el cadàver aquest divendres. El rastreig del mòbil del presumpte autor del crim ha portat els investigadors fins a aquesta ubicació. Se sospita que l'home va matar a colps la parella a Sotogrande (Cadis) i després va traslladar el cos fins a Alzira per a soterrar-lo.

La policia va trobar el cos sense vida de la dona soterrat a la fossa d'una casa en ruïnes. La zona, poc freqüentada i aïllada, s'ubica a 200 metres de l'Hospital Universitari de la Ribera.

La desaparició de Yana la va denunciar fa deu dies una amiga. El jutjat número 8 de València ha assumit la investigació després d'una denúncia interposada en la comissaria de policia del districte d'Abastos. S'ha decretat secret de sumari.

També et pot interessar

stats