Orde d'allunyament per a dos veterans carteristes de l'aeroport d'Alacant-Elx: no podran acostar-s'hi a menys de 500 metres

Eren molt reincidents i acumulaven un ampli historial d'arrestos per furtar a turistes en aeroports de tot Espanya

Agents de la Policia Nacional en l'aeroport d'Alacant-Elx
Agents de la Policia Nacional en l'aeroport d'Alacant-Elx / Europa Press

La Policia Nacional, ha detingut dos homes especialitzats en el robatori de carteres a turistes que operaven a l'aeroport d'Alacant-Elx. Els individus, de 74 i 59 anys, eren molt experts en la tècnica, que havien posat en pràctica en diversos aeròdroms de tot Espanya.

El grau de reincidència era tanta que comptaven amb un ampli historial delictiu, de més de trenta arrestos per fets similars. El jutjat d'Elx encarregat de les diligències va decidir per això imposar-los una orde d'allunyament amb la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres del recinte aeroportuari de la ciutat.

Es feien passar per turistes sense alçar sospites a causa de l'avançada edat i furtaven carteres amb una tècnica tan refinada que les víctimes, generalment estrangeres, no s'adonaven de la sostracció. Agents adscrits al grup de policia judicial de la comissaria de Policia Nacional de l'aeroport iniciaren una investigació en la qual, mitjançant les imatges de les càmeres de seguretat, aconseguiren aclarir diversos furts ocorreguts en les instal·lacions i protagonitzats pels dos coneguts carteristes. 

També et pot interessar

stats