Opositors de secundària de l’especialitat de Valencià protesten pels criteris de correcció de l’examen

L'STEPV es concentra a la Conselleria d'Educació per a reclamar millores en les plantilles de professorat

L'STEPV s'ha concentrat a la Conselleria d'Educació per a reclamar millores en les plantilles de professorat
L'STEPV s'ha concentrat a la Conselleria d'Educació per a reclamar millores en les plantilles de professorat / À Punt Mèdia

Al voltant d’un centenar d’opositors de l’especialitat de Valencià s’han concentrat a les portes de la Conselleria d’Educació per a protestar contra el que consideren una disparitat de criteris a l’hora de descomptar les faltes d’ortografia. 

Segons diuen, a les comarques del sud hi ha hagut més suspesos, en part, per aquesta causa. Només ha aprovat un 17%, enfront del 27% de les comarques del nord o el 32% de la zona de València. Des de Conselleria asseguren que els criteris d’avaluació han sigut els mateixos en tota la Comunitat Valenciana.

L'STEPV reclamar millore en les plantilles de professorat

D'altra banda, el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha reclamat "millores en les plantilles de professorat en tots els centres educatius".

Lamenten que l'aplicació de la reducció horària en Secundària a 19 hores i la implantació del tutor/a especialista de Primària s'està fent "a canvi d'anul·lar altres reduccions ja aconseguides, com en cas de les tutories o les coordinacions de programes d'atenció a la diversitat". Així mateix, el sindicat ha exigit la reducció horària a 18 hores lectives per a l'1 de setembre de 2019

També et pot interessar

stats