Les oposicions d’infantil i primària seran al juny de 2022

La Conselleria d’Educació ha confirmat l’ajornament de les oposicions de Secundària a l’any que ve.

Les oposicions d’infantil i primària seran al juny de 2022
Les oposicions d’infantil i primària seran al juny de 2022

La Conselleria d’Educació ha confirmat l’ajornament de les oposicions de secundària que estaven previstes per a enguany fins a juny de 2021, així com les d’infantil i primària, que havien de celebrar-se l’any següent, per a juny de 2022.

La setmana passada, la Conselleria havia ratificat amb els sindicats el retard de l’oferta d’ocupació pública de secundària fins al 2021 i va informar els equips directius dels centres d’aquesta circumstància i de la intenció de passar les de primària a l’any següent.

Alguns sindicats havien reclamat que tots dos processos selectius es desenvoluparen de manera conjunta. No obstant això, des del departament que dirigeix el conseller Vicent Marzà asseguren que estan treballant amb el Ministeri d’Educació perquè la convocatòria de 2022 “reunisca les mateixes condicions establides fins ara”.

En aquest sentit, ANPE ha tornat a manifestar rebuig en considerar que, l’administració “ha aprofitat” la crisi del coronavirus “per a ajornar les oposicions de mestres al 2022”. A més, el sindicat manifesta en un comunicat que la Conselleria “no pot garantir les mateixes condicions per al 2022, perquè per tots és sabut que no té competències per a això”. “És exclusivament del Ministeri d’Educació mantindre-les o no”, recalquen.

També et pot interessar

stats