Dos operaris ferits greus en una explosió en una gasolinera al centre de Cartagena

L'Ajuntament informa que la causa de la detonació ha sigut una espurna procedent de la radial que manipulaven els homes.

La gasolinera on s'ha produït l'accident
La gasolinera on s'ha produït l'accident / Ajuntament de Cartagena

Dos operaris han resultat ferits greus aquest dimarts en una explosió per acumulació de gasos en una gasolinera de la franquícia Repsol, ubicada a la plaça d'Espanya de Cartagena. Tot fa pensar que el detonant de la deflagració ha sigut una espurna procedent de la radial que estaven manipulant els dos homes mentre feien tasques de manteniment i adaptaven els depòsits a la nova normativa, segons ha informat el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Cartagena, Juan Pedro Torralba.

El regidor ha explicat que els dos operaris estan “molt greus” i presenten “moltes ferides”, per la qual cosa els han traslladat a l'hospital Virgen de la Arrixaca. També han sigut traslladades a l'hospital Santa Lucía dues dones amb crisis d'ansietat, una d'elles després de rebre un colp en el pit per l'explosió. Una és també treballadora de la gasolinera.

Efectius de la Policia Nacional, tres ambulàncies del Servei Murcià de Salut i bombers del Servei d'Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de l'Ajuntament de Cartagena han acudit ràpidament al lloc del sinistre. Després de la deflagració no hi ha hagut cap incendi i els bombers han abocat bromera per a aïllar el combustible d'un dels tancs.

També et pot interessar

stats