Huit detencions en una operació contra el tràfic de drogues a l'Eliana i la Pobla de Vallbona

L'operació de la Guàrdia Civil, amb nombrosos agents, unitats canines i un helicòpter, ha sorprés a primera hora el veïnat del centre de l'Eliana

Operació policial a l'Eliana / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut huit persones en una operació contra el tràfic de drogues a la menuda a l'Eliana i la Pobla de Vallbona, al Camp de Túria. Se'ls atribueixen delictes contra la salut pública i de blanqueig, segons fonts de l'institut armat.

La intervenció ha començat a les sis del matí, quan efectius del Grup de Reserva de la Seguretat han entrat en una finca de tres altures del carrer major de l'Eliana, en ple centre del municipi, on han detingut dues persones, a l'última planta i el baix.

Els agents s'han emportat documentació i diversos béns dels habitatges i han escorcollat una empresa de neteja de vehicles a la mateixa via, d'on han confiscat una partida d'haixix.

En l'operació han participat unitats canines i un helicòpter, que ha efectuat diversos vols de reconeixement i vigilància a baixa altura tant als voltants de la finca de l'Eliana com en la veïna Pobla de Vallbona, on han transcendit més registres.

Segons els testimonis consultats per À Punt, les persones detingudes a la finca de l'Eliana havien cridat l'atenció del veïnat des que s'hi havien instal·lat, feia pocs mesos, pel flux de vehicles a la porta, com també per les entrades i eixides continuades de persones al bloc.

La investigació continua oberta i no es descarten nous arrestos en les proximes hores. Segons les previsions dels cos armat, els detinguts declararan el pròxim dijous a un jutjat de Llíria.

En imatge, una de les vivendes escorcollades
En imatge, una de les vivendes escorcollades / À Punt NTC

També et pot interessar

stats