Onze detinguts i 190 identificats en una operació policial antidroga al barri de la Fontsanta de València

Un ampli dispositiu de diverses brigades ha intervingut per previndre la venda i consum de substàncies estupefaents a la via pública

Dos agents treballen en una operació a València contra el consum i venda de drogues al carrer
Dos agents treballen en una operació a València contra el consum i venda de drogues al carrer / Policia Nacional

Onze persones han quedat detingudes i 190 identificades en una operació antidroga desplegada aquest dimecres a la nit al barri de la Fontsanta de València. La Policia Nacional també ha controlat deu vehicles, ha obert cinc actes per armes, nou per tinença de drogues i dos per altres causes.

Aquesta actuació s'ha fet "a fi de mantindre la seguretat ciutadana i la prevenció de la venda i consum de substàncies estupefaents a la via pública", segons ha indicat l'Ajuntament de València en un comunicat.

En l'operació han intervingut diverses unitats policials pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, com la Unitat d'Intervenció Policial, la Unitat de Prevenció i Reacció, el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat, la Unitat de Guies Canins i la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres.

També et pot interessar

stats