Operació eixida de l'estiu: primeres retencions a les carreteres valencianes

Es preveuen quasi tres milions de desplaçaments a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu 2.970.000 desplaçaments per carreteres de la Comunitat Valenciana durant el primer cap de setmana del mes de juliol, coincidint amb el començament del període de vacances de l'estiu 2019.

Durant tota la vesprada, la densitat del trànsit està sent intensa. S'hi han registrat ja retencions a la pista de Silla (Horta) per un accident i també hi ha trànsit lent a l'A-3 per accidents a l'altura de Quart de Poblet (Horta) i de Riba-roja (Camp de Túria). A més, la carretera nacional 332 registra circulació lenta a Torrevella i Santa Pola (Baix Segura), i la nacional 340, a Orpesa (Plana Alta).

Segons ha informat la DGT, aquesta primera operació de l'estiu es desenvoluparà des d'aquest divendres fins al dilluns 1 de juliol i s'esperen, a tot Espanya, un total de 5.900.000 de desplaçaments de llarg recorregut. A aquests moviments d'eixida, pel començament de les vacances, s'hi uniran els habituals d'un cap de setmana estival.

Durant els mesos de juliol i agost, l'organisme de trànsit preveu 90 milions de desplaçaments, un 20% dels quals, 18 milions, passaran per carreteres de la Comunitat Valenciana i Múrcia. La xifra prevista per a enguany suposa un 1,66% dels desplaçaments respecte a juliol i agost de 2018.

També et pot interessar

stats