Onze persones detingudes en la primera nit del pont de Tots Sants

Entre els arrestats hi ha un jove de 27 anys que va intentar d'apunyalar per l'esquena un desconegut dins d'un local d'oci

Un vehicle de la Policia Nacional, en arxiu
Un vehicle de la Policia Nacional, en arxiu / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut onze persones durant la nit d'aquest divendres en un dispositiu de reforç que ha efectuat la Comissaria Provincial de València en diferents zones d'oci nocturn de la ciutat.

Una persona ha sigut detinguda per temptativa d'homicidi, dos per robatori amb violència i intimidació, cinc per delictes contra la salut pública i tres per tindre vigents ordes de detenció. A més s'han inspeccionat 34 vehicles, diversos establiments i s'ha identificat 405 persones.

Durant l'operació s'han estés 77 actes; 62 per tinença de substàncies estupefaents, huit per possessió d'armes o objectes perillosos, sis per infracció de la llei de seguretat privada i una per desobediència als agents.

En concret, s'ha detingut un jove de 27 anys per apunyalar per l'esquena a l'interior d'un local d'oci un altre home. Víctima i agressor no es coneixien de res.

Entre les substàncies estupefaents confiscades hi ha cocaïna, haixix, marihuana i 10 pastilles de MDMA o èxtasi.

També et pot interessar

stats