Onze detinguts per 254 estafes amb pisos vacacionals inexistents

Els detinguts oferien pisos 'fantasma' per a lloguer en zones costaneres del Mediterrani.

En arribar al suposat apartament vacacional, les famílies s'adonaven que havien sigut víctimes d'una estafa
En arribar al suposat apartament vacacional, les famílies s'adonaven que havien sigut víctimes d'una estafa / HOSBEC

La Policia Nacional ha detingut, a Madrid, onze persones implicades en 254 estafes per llogar pisos vacacionals inexistents en zones costaneres del mar Mediterrani amb les quals van obtenir vora cent mil euros. Deu dels arrestats tenen antecedents per fets similars, alguns fins i tot més d'una vintena, i quatre ja es troben a la presó.

La recerca es va iniciar al mes de maig a partir d'unes informacions que feien sospitar sobre l'existència d'una organització dedicada a les estafes vacacionals.

Els detinguts publicaven anuncis en pàgines web de reconegut prestigi en els quals oferien lloguers d'apartaments a Benidorm (la Marina Baixa), Gandia (la Safor), Salou (el Tarragonés), Orpesa (la Plana Alta), Benalmàdena (Màlaga) i la Mànega del Mar Menor (Múrcia) a un preu molt inferior al del mercat. Van arribar a estafar uns 100.000 euros, que han sigut recuperats pels investigadors.

Després d'efectuar el pagament de les reserves i acudir al suposat apartament vacacional, les famílies s'adonaven que havien sigut víctimes d'una estafa perquè l'apartament no existia.

També et pot interessar

stats