Ontinyent comença a avaluar els danys pel desbordament del riu Clariano

Els tècnics valoren els habitatges del barri de la Cantereria per determinar si es pot autoritzar la tornada dels desallotjats en els pròxims dies.

VÍDEO | Ontinyent comença a avaluar els danys pel desbordament del riu Clariano

Ontinyent comença recuperar la normalitat després de les inundacions per la gota freda i ha iniciat l'avaluació dels danys, especialment als habitatges del barri de la Cantereria, les més afectades pel desbordament del Clariano

Els tècnics municipals han començat aquest dilluns a avaluar l'estat en què han quedat els habitatges, d'on van desallotjar al voltant de 40 persones, 30 de les quals continuen a l'alberg municipal. Els serveis municipals procedeixen ara a netejar la zona. 

Després d'aquesta avaluació, els tècnics determinaran si es pot autoritzar la tornada dels desallotjats en els pròxims dies. Per a aquells casos que no puguen tornar a casa, l'Ajuntament ja ha considerat diverses alternatives.

L'alcalde, Jorge Rodríguez, que ha demanat la declaració de zona catastròfica, va reclamar dissabte al subdelegat del govern la "màxima agilitat" en la concessió d'ajudes per les inundacions.

També et pot interessar

stats