Oltra sobre les Falles: "Si no podem fer plans d'ací a dissabte, d'ací al setembre, menys"

La comissió té previst reunir-se el 14 d’agost i segons Mónica Oltra "de dilluns a dissabte poden passar moltes coses" 

Mentre es coneixen els detalls de les restriccions, els artistes fallers com Manuel Algarra continuen treballant als seus tallers.
Mentre es coneixen els detalls de les restriccions, els artistes fallers com Manuel Algarra continuen treballant als tallers / Europa Press

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, vol esperar "just abans" de la comissió interdepartamental, que està previst que tinga lloc dissabte que ve, per a "veure les xifres, situacions i indicadors" i determinar així les restriccions durant les pròximes setmanes. Les dates que a més estaran marcades per la proximitat de les Falles del setembre.

Oltra ha fet les declaracions després de la visita a la residència de majors d'Alpont, als Serrans, quan li han preguntat els mitjans de comunicació sobre les mesures anti-Covid que el Consell adoptarà sobre la celebració de les Falles de l'1 al 5 de setembre.

"No es poden fer plans a llarg termini"

Sobre aquest tema, Oltra ha comentat: "Si no podem fer plans d'ací a dissabte, d'ací al setembre, menys". En aquest sentit ha remarcat que "sis dies, en una tessitura com la d'aquest virus, són plans a llarg termini que no hem de fer" perquè "de dilluns a dissabte poden passar moltes coses".

En aquesta mateixa línia va parlar en la seua compareixença en l'últim ple del Consell, on va evitar avançar detalls sobre la celebració d'aquestes festes. "Si el virus alguna cosa ens ha ensenyat és que no es pot fer plans a llarg termini, i en els termes del virus el llarg termini pot ser fins i tot 48 hores". 

També et pot interessar

stats