Els dos ocupants d'una avioneta, ferits lleus després d'un accident a Mutxamel

L'accident s'ha produït prop de l'aeròdrom del municipi i de la CV-800

Imatge de l'avioneta accidentada a Mutxamel
Imatge de l'avioneta accidentada a Mutxamel / À Punt
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 de setembre 2022 - 14:33 Actualitzat: 07 de setembre 2022 - 16:02

El pilot i un altre ocupant d'una avioneta estan conscients i ferits lleus després de l'accident de l'aparell prop de l'aeròdrom de Mutxamel, segons han informat des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

Aquest centre ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat per a auxiliar-los a petició del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu).

El succés ha tingut lloc prop de la CV-800, carretera molt pròxima a aquest aeròdrom.

Segons ha notificat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, l'avís ha entrat a les 13.30 hores. Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L'helicòpter medicalitzat també havia sigut mobilitzat, però no ha sigut necessari que intervinguera i s'ha retirat.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit els dos ocupants de l'avioneta. Un home, de 55 anys, ha sigut evacuat per traumatisme cranioencefàlic i contusió lumbar, a l'hospital Universitari de Sant Joan d'Alacant, en l'ambulància de suport vital avançat. L'altre ferit, de 63 anys anys d'edat, presentava traumatisme cranioencefàlic i contusió dorsal. L'home ha sigut traslladat al mateix centre hospitalari que l'anterior, en l'ambulància de suport vital bàsic.

També et pot interessar

stats