Dos octonegaris d'Asp, pendents d'un desnonament d'ací a un mes

Ramón pateix un càncer de pròstata i Teresa, un herpes maligne

Ramón i Teresa, dos ancians de 89 i 85 anys d'Asp, pendents d'un desnonament d'ací a un mes / À Punt NTC

Ramón i Teresa, dos ancians de 89 i 85 anys d'Asp (Vinalopó Mitjà), estan pendents d'un desnonament d'ací a un mes. Un conflicte familiar per un deute, que ells asseguren haver pagat, està darrere d'aquesta situació. El cunyat els reclama uns diners que ells asseguren que ja han resolt.

La parella està quasi tota la vida vivint en sa casa, ubicada al paratge d'El Tolomó, al municipi d'Asp. Ací han treballat el camp i han criat els tres fills. Actualment viuen de les respectives pensions mínimes. L'Ajuntament ha assegurat que intentarà tornar a paralitzar el llançament i evitar que es queden al carrer. Antonio Puerto, l'alcalde, ha afirmat que "en aquest cas posarem tot el nostre esforç que tinguen la seua vivenda, com hem fet en altres casos, i posar sempre a la seua disposició els recursos d'emergència habitacional que tant la Conselleria com l'Ajuntament mantenen ací, al municipi".

Sumat a aquesta situació, Ramón pateix un càncer de pròstata i Teresa, un herpes maligne. Asseguren que només volen acabar els dies on han viscut sempre. "La porta no la òbric", ha assegurat Teresa.

Un jutjat de Novelda ha fixat el desnonament per al dia 24 de maig.

També et pot interessar

stats