Obrin al bany les platges de Vinaròs afectades per nivells alts d’‘E. coli’

Mentrestant, Dénia manté tancada la platja de Punta dels Molins per bacteris fecals.

Obrin al bany les platges de Vinaròs afectades per nivells alts d’‘E. coli’
Obrin al bany les platges de Vinaròs afectades per nivells alts d’‘E. coli’

L’Ajuntament de Vinaròs ha tornat a obrir al bany les platges del Fortí, de Fora del Forat, el Triador, dels Cossis i lo Clot que aquest dimecres es van veure afectades per la presència elevada del bacteri E. coli, com a conseqüència de les pluges dels últims dies.

Les analítiques realitzades aquest dijous per la Direcció General de l’Aigua corroboren que tornen a ser excel·lents i que, per tant, són òptimes per al bany.

El regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha assenyalat que els bacteris que s’hi van detectar van ser un fet puntual, tal com demostren les analítiques que s’han fet al llarg de l’any.

Dénia manté tancada al bany la platja de Punta dels Molins

L’Ajuntament de Dénia ha anunciat que mantindrà tancada al bany la platja de Punta dels Molins, ja que les anàlisis d’aigua que s’hi han fet en les últimes hores “continuen desaconsellant l’obertura d’aquesta zona de costa” per contaminació d’origen fecal. Les anàlisis han detectat nivells d’enterococs intestinals “per damunt dels admesos”, segons ha indicat el consistori en un comunicat.

Aquesta platja es va tancar al bany aquest dimecres després de rebre la comunicació per part de la Direcció General de l’Aigua que en les últimes anàlisis s’havien superat els nivells màxims en els paràmetres microbiològics. El consistori ha assenyalat que d’ací a 24 hores facilitaran els resultats d’una nova anàlisi de l’aigua.

També et pot interessar

stats